Home
Italiano English
autabarocchi
 
Home
 

Autamarocchi S.p.A.

Fejlett logisztikai megoldások

2.000 saját tulajdonú gépjárművel az Autamarocchi a konténerszállítás és a hagyományos európai közúti szállítás specialistája. Ideális partner a vezető tengerészeti társaságok, a globális logisztikai szervezők, az olasz és európai ipar számára.
Hosszú évek tapasztalatait hasznosítva az Autamarocchit az Auta és Marocchi cég alapította 1986-ban. A megalakítás után a cég azonnal a logisztikai piac egyik referenciapontjává vált, köszönhetően a kirendeltségek kiterjedt olaszországi hálózatának a legjelentősebb kikötőkben és a termelői és fogyasztói területeken.

Több száz gépjármű, több ezer kiszállítás koordinálását kell megvalósítani szervezett és ellenőrzött módon, a kor igényeit kielégítve: az áruk és rakományok követésétől az engedélyeken át a SISTRI, CER, ADR HACCP jogosítványokig, a billenő platós teherautóktól a hűtő konténerek generátoráig, az útvonaltervezéstől az üresjáratokat kiküszöbölő flottahasználat optimalizálásáig.

A vállalat a piac célirányos megközelítését tűzte ki célul, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsa: pontos átadás a megbeszélt időpontban, amikor nem csak az órák, de a percek is számítanak.  Konkrét megoldásokat nyújt a logisztika összetett világának számos aspektusára, mely nagyfokú kompetenciát és professzionalizmust követel, olyan megoldásokat, melyeket az Autamarocchi alkalmazottai, járművei és 26 éve saját fejlesztésű, élenjáró informatikai rendszerei révén ügyfelei részére biztosítani tud.

Logisztikai megoldásaink olyan szakosodáshoz vezettek, mint a napi szintű európai (észak-dél, kelet-nyugat) tengelykapcsolatok, melyek gyűjtőszállítás formájában is igénybe vehetőek.
Számos szolgáltatás elérhető a teljes kamion rakomány típusú szállítmányozás keretein belül: 13,6 méter hosszú, a könnyebb ki- és berakodás elősegítésére TIR kivitelű tautliner oldalponyvás felépítményű típusok, szükség esetén csévével - kitámasztólábbal és Jolodával; konténerszállító félpótkocsik emelőhoroggal és hidraulikus sínnel, darus tehergépkocsik.

A konténerszállítási szektorban az Autamarocchi vezette be elsőként Olaszországban a multifunkciós félpótkocsikat (melyek különböző típusú konténerek szállítására alkalmasak 20 lábtól 45 lábig akár magasított kivitelben is), csakúgy mint a hűtő konténereket szállító, generátorral ellátott vontatókat, vagy a billenős pótkocsikat.

Az Autamarocchi fő üzletága további cégek alapításához vezetett, melyek a konténer terminál, a használt konténer átalakítás és értékesítés, valamint a logisztikai elosztóparkok (Distripark) és kikötők szolgáltatásai terén működnek Triesztben, Genovában, Velencében és a Portogruarói logisztikai áruforgalmi központban.
A vállalatcsoport küldetése, hogy a szállítmányozást integrálja az ellátási lánc további elemeivel. Hisz abban, hogy olyan partneri kapcsolatot épít ki ügyfeleivel, mely a legjobb személyre szabott megoldást kínálja.

Az Autamarocchi közvetlen képviselettel van jelen Olaszországban Trieszt, Cervignano (UD), Portogruaro (VE), Velence, Padova, Milánó, Racconigi (CN), Genova, La Spezia, Livorno, Bologna, Ravenna, Terni városokban, valamint Olaszországon kívül Koperben (SLO) és Budapesten (H).  Partnereinek és közvetítőinek köszönhetően Európa teljes területén végzi tevékenységét.
 
Home
 

Szállítás

Több mint huszonhat éves tapasztalat és rengeteg konténer

 A vállalat két fontos közúti árufuvarozó cég, az Auta és a Marocchi beruházása révén alakult meg, melyek már a 70-es évek elején is az Olaszországban akkor megjelenő konténerekkel dolgoztak.

Az Auta Marocchi S.p.A. alapítása a vezető hajótulajdonosok igényére reagált, akik olyan átfogó logisztikai partnert kerestek Olaszországban, aki minden jelentős kikötőben és logisztikai áruforgalmi központban működik és jelentős közúti és intermodális szállítási kapacitást kínál Olaszországban és szerte Európában. 
E meglátás sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint ügyfeleink elismerése és a cég növekedése ebben az első huszonhat évben.

 
 
Home
 

Eszközök

Emberek, járművek és szaktudás áll minden olaszországi vezető tengeri szállító cég, a kereskedelem és ipar, a fuvarszervezők és az importőrök számára.
  • Autamarocchi 1986 óta üzemel
  • 120 millió Euro feletti bevétel 2008-ban
  • Több mint 900 alkalmazott
  • A legjelentősebb konténer szállítói és rakatározói hálózat Olaszországban
  • Saját informatikai részleg által fejlesztett kereskedelmi ügyviteli szoftver
  • 640 vontatót és más járművet felvonultató flotta
  • 1,250 félpótkocsi és pótkocsi
  • GPS helymeghatározó rendszer a járműveken, a központi rendszerrel teljes integritásban
  • ISO 9001:2000-nek megfelelő minőségbiztosítási tanúsítvány
 
Home
 

A kiválóság elveit valljuk

IAz Autamarocchi értékrendjének alapvető elemei a munka iránti szenvedély, az ügyfelek maximális megelégedésére törekvés, a korrekt üzleti erkölcs és törvényesség, átláthatóság, az emberi erőforrások és a környezet védelmének központi fontossága.

 

Az Autamarocchi munkavállalói, munkatársai, beszállítói és ügyfelei magukénak vallják az Autamarocchi értékrendjét és elfogadják az Etikai kódex szabályait.

 
Home
 

Dolgozzon nálunk

Lépjen be az Autamarocchi világába és küldje el nekünk önéletrajzát

Az Autamarocchi számos lehetőséget kínál motivált munkavállalók számára, akkor is ha pályakezdők és munkatapasztalatot keresnek, de akkor is, ha korábbi szakmai tevékenységüknek köszönhetően már rendelkeznek tapasztalatokkal.

A képesség, hogy egy csapat tagjaként dolgozzon, szakértelem és az új kihívások iránti lelkesedés alapvető követelmények az Autamarocchi számára, az Ön szakmai fejlődésének és a vállalat fejlődésének tekintetében.
Többféle szaktudást keresünk, de mindegyiknek egy közös célt kell elérnie: egy csapat sikerét az Autamarocchi sikeres jövőjét.
Az Autamarocchit nagyon sokan ismerik, hiszen Európaszerte találkoznak az utakon a járműveinkkel. A volán mögött egy sofőr ül, de a háttérben egy olyan dinamikus vállalat is áll, mely fejlesztésre és innovációra beruház, köszönhetően annak a szakértelemnek és a szervezetnek, mely lehetővé teszi, hogy járművei, ötletei és folyamatai segítségével innovatív legyen.

A mi cégünk olyan cég, mely komoly tőkét fektett alkalmazottjaiba. Az Autamarocchinak dolgozni egyet jelent a fejlődés lehetőségével; azt jelenti, hogy egy olyan csapat tagjai vagyunk, mely a maga területén vezető, akire a piac mindig is úgy tekint, mint visszonyítási pontra. Mert ez is a tanulás egy eszköze. Az Autamarocchi mindig a legjobbakat keresi, legfőképp azokat, akik kitartással, céltudatossággal és együttműködően képesek elfogadni a kihívásokat bármely munkaterületen és szektorban.

Ha Ön ilyen beállítottságú és szeretne az Autamarocchi csapatához tartozni, küldje el nekünk önéletrajzát!
 
Home
 

Központi Iroda

Trieszt:

Riva A. Cadamosto, 8/1 - 34147 Trieszt - Olaszország
tel +39 040 3896 111 | fax +39 040 382 726
email info@autamarocchi.com 

 
 
 
 
Home